Matrix Smart Instal, parte a grupului de firme Quartz Matrix, își lansează portofoliul de servicii smart

Începând cu luna septembrie, echipa de profesioniști autorizați și certificați în proiecte smart din cadrul departamentului de Networking, Fire & Security al firmei Quartz Matrix își desfășoară activitățile sub denumirea Matrix Smart Instal. Ca și până acum, echipa de arhitecți de soluție, managerii de proiect și inginerii de implementare și mentenanță pentru instalații de securitate la incendiu și securitate electronică tratează proiectele în care se implică printr-o abordare modernă, adaptată la contextul și cerințele actuale bazate pe conceptele de digitalizare, Internet of Things și Industry 4.0.

Despre Matrix Smart Instal și sistemele smart

Compania Matrix Smart Instal deține autorizările și certificările necesare pentru abordarea proiectelor de Smart Building, Fire & Security și are alături parteneri de tehnologie renumiți pentru experiență și know-how în domeniu. Despre echipa implicată în proiecte, sistemele smart și serviciile oferite, puteți citi chiar de pe website-ul www.matrixsmartinstal.ro în secțiunea Despre noi.

Proiecte Fire & Security

De la instalații de incendiu la control acces și la semnalizări acustice și optice sau telefonie, echipa are la activ proiecte de smart building implementate în clădiri cu arhitecturi provocatoare și spații care impun o atenție deosebită. 

Descoperiți proiectele de succes dezvoltate pentru clienții din diverse domenii de activitate.

Integrare sisteme BMS & IoT

Un Building Management System (BMS) dezvoltat in-house pentru un client din domeniul medical își găsește utilitatea în administrarea oricărui tip de clădire de mari dimensiuni, integrând administrarea unificată a sistemelor critice. 

Aflați detalii despre implementarea sistemelor BMS.

Soluții complete pentru Data Centere

Specialiștii noștri dețin competențele de a dimensiona și implementa toate sistemele pentru a asigura funcționarea perfectă a unui Data Center.

Găsiți detaliile realizării întregii infrastructuri Data Center pe care am realizat-o pentru HCL Technologies România.

Localități smart

În cadrul proiectelor de tip Smart City, propunem soluții din diverse arii de interes ale zonelor urbane, realizate prin sisteme proprii și soluții de la parteneri.

Puteți citi despre toate sistemele smart în pagina dedicată.

Matrix Smart Instal oferă servicii smart 360° – de la consultanță și arhitectură de soluții până la punere în funcțiune, servicii post-garanție și mentenanța sistemelor.