KMR IoT (Sistem pentru managementul mentenanței) la cel mai mare târg din Europa dedicat tehnologiei industriale – Hannover Messe 2018

Cea mai nouă versiune a sistemului pentru managementul mentenanței KMR IoT, dezvoltat integral de compania Quartz Matrix, a fost prezentată în exclusivitate la cel mai important târg european dedicat tehnologiei pentru mediul industrial. În perioada 23 – 27 aprilie 2018, alături de partenerii Asti Automation, am fost prezenți la Hannover Messe în cadrul standului oficial al României și am demonstrat vizitatorilor modul în care KMR IoT, prin integrarea senzorilor de la echipamentele industriale și prin toate funcționalitățile sale, revoluționează activitatea de mentenanță.

Sistemul KMR IoT – dedicat managementului mentenanței în fabricile digitale

Conceptele de IoT și Industry 4.0 nu mai au nevoie de nici o prezentare pentru acei producători care și-au propus să ocupe primul loc în productivitate și care au înțeles că reducerea la zero a downtime-ului nu mai este demult un secret pentru succes.

KMR este un sistem IoT necesar optimizării și managementului mentenanței, rolul său principal fiind acela de a organiza eficient întreaga activitate de mentenanță și de oferi personalului responsabil control în timp real asupra uptime-ului într-o fabrică. Acest lucru este posibil datorită datelor pe care KMR IoT (prin integrarea de senzori) le transmite în timp real: parametrii de funcționare, temperatură, vibrații, debit, nivel și concentrație ale utilajelor și echipamentelor angrenate în producție.