Mărim echipa Quartz Matrix de specialiști atestați în integrarea de sisteme Schneider Electric

Ca urmare a unui proces amplu de specializare și certificare în domeniul sistemelor de securitate, comunicații și cablări structurate, suntem onorați să anunțăm că echipa Quartz Matrix a fost extinsă cu noi specialiști atestați să integreze sisteme Schneider Electric.

schneider-quartz-matrixParteneriatul cu Schneider Electric România început încă din 2010 este constant îmbunătățit. Acest statut ne recunoaște atât competențele de proiectare și implementare pentru proiectele de management inteligent al clădirilor, cât și cele pentru echipamentele electrice și de automatizări industrialePrin Centrul de Pregătire Profesională, beneficiem de suport în proiectarea soluțiilor, pregătire tehnică intensivă, asistență pentru actualizarea aplicațiilor software, precum și de un program anual de certificare a personalului calificat. Schneider Electric și-a dorit un integrator puternic în zona Moldovei, cu experiență și care să poată gestiona proiecte mari.

Mai mult, în integrarea soluțiilor Schneider Electric am adus aportul propriu de experiență și competențe tehnice de proiectare și instalare dobândite în ultimii 25 de ani de activitate. 

Echipa Quartz Matrix asigură acoperire națională cu soluții complete și cu un înalt grad de profesionalism. Soluțiile oferite aduc transformarea digitală oriunde este loc de eficientizare. Îmbunătățirile se fac în spații de producție, clădiri comerciale, rețele de distribuție energie electrică sau centre de date. Experiența proiectelor derulate arată că economiile realizate în urma acestui proces duc la reduceri ale consumului de energie electrică.

Între serviciile oferite, se regăsesc:

  • Consultanță tehnică de specialitate
  • Proiectare și configurare computerizată
  • Instalații de automatizare
  • UPS-uri industriale
  • Distribuție electrică de joasă tensiune
  • Automatizări industriale