DigiTrafic, sistemul de tip people counter, a ajuns la versiunea 2.4

DigiTrafic, sistemul de tip people counter dezvoltat de Quartz Matrix pentru analize de business ale fluxului de persoane, a ajuns la versiunea 2.4.

Echipa de Cercetare Dezvoltare a companiei Quartz Matrix urmărește permanent îmbunătățirea soluțiilor oferite. În acest mod, soluțiile sunt mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte. Ne bucurăm să vă putem aduce la cunoștință faptul că este disponibilă o nouă versiune a sistemului DigiTrafic. Versiunea 2.4 beneficiază de noi funcționalități pentru zona de administrare a utilizatorilor. Aceasta aduce o serie de îmbunătățiri care au rolul de a facilita managementul multiplilor clienți și locațiile monitorizate.

Modificări update DigiTrafic 2.4

people-counting-digitrafic

  • Adăugarea posibilității de a aloca la utilizatori un client întreg (toate punctele de vânzare asociate cu un client);
  • Afișarea la adăugarea/editarea/vizualizarea Punctului de vânzare a utilizatorilor asociați prin alocarea de Clienți și Zone;
  • Restricționarea accesului utilizatorilor doar la informațiile specifice punctelor de vânzare asociate Zonelor și Clienților alocați.

Sistemul pentru analiza fluxului de persoane a fost dezvoltat pentru a integra și analize de marketing și vânzări. Acesta oferă în baza fluxului de persoane înregistrat pentru fiecare locație analize avansate de marketing și vânzări. Informații pot fi folosite pentru managementul locațiilor și luarea deciziilor de business.

De la lansarea versiunii DigiTrafic 2.0 în 2018, au avut loc o serie de îmbunătățiri ale performanței și modului de administrare:

  • DigiTrafic 2.3: Update raport to PDF în toate rapoartele și afișarea unui logo DigiTrafic by QuartzMatrix
  • DigiTrafic 2.2: Adăugare opțiune Afișare detaliată pe camere/senzori la rapoartele: Fluxuri pe oră, Fluxuri pe lună și Fluxuri pe zi
  • DigiTrafic 2.1: Reorganizare rapoarte puncte vânzare și adăugarea a trei rapoarte noi în această categorie: Fluxuri pe oră, Fluxuri pe lună și Fluxuri pe zi

Update-uri gratuite pentru utilizatorii DigiTrafic

Clienții DigiTrafic SaaS beneficiază gratuit de update-urile la noile versiuni și primesc nivel complet de servicii și asistență. Echipa Quartz Matrix este pregătită întotdeauna să găsească, împreună cu clienții, soluțiile cele mai bune care să se plieze pe necesitățile acestora.digitrafic-demo

Specialiștii noștri vă ajută să evaluaţi soluţia mai uşor, prin prezentarea acesteia, realizarea unei analize  a cerinţelor şi validarea funcţionalităţilor soluţiei de numărare flux persoane, astfel putându-se lua decizia cea mai bună de implementare a aplicaţiei DigiTrafic.

Puteți analiza funcționalitățile soluției DigiTrafic și cum vă pot ajuta în analiza performanței afacerii, în procesul decizional și business management accesând varianta demo a aplicației.

Testați versiunea DEMO a sistemului DigiTrafic