Digital&Innovation – Asigură eficiența energetică sustenabilă și disponibilitatea echipamentelor din fabrică 24/7

Eficiență energetică și performanța echipamentelor în industria producătoare într-un singur eveniment Digital & Innovation
Pe 17 Mai vom ajunge la Brașov, iar pe 18 Mai vom fi la Cluj Napoca pentru a prezenta soluții digitale și sustenabile pentru creșterea productivității și a performanței industriei producătoare: software, hardware, servicii și bune practici.


Asigură eficiența energetică sustenabilă și disponibilitatea echipamentelor din fabrică 24/7 la Hotel Belvedere pe 17 Mai și la ClujHUB pe 18 Mai începând cu ora 13:00. Testarea echipamentelor în timp real, simulările live în aplicații, sesiunile de Q&A și networking-ul reprezintă interacțiunile pe care le considerăm cu adevărat valoroase pentru mediul de business.


Credem că schimbul de informații și networking-ul între mediului universitar, administrația publică, organizațiile non-guvernamentale și mediul de business un adevărat potențator de oportunități de dezvoltare, noi perspective și soluții la nevoile digitale. În tot contextul de digitalizare, prezentăm soluții relevante pentru problemele actuale: criza energetică, creșterea accelerată a prețurilor, creșterea nivelului de poluare.
Îl vom avea alături de noi pe Dumitru Chisăliță, Președintele Asociației Energia Inteligentă și invitații speciali care vor susține studii de caz. 

 


Agendă evenimentului


13:00 – 13:20
Welcome coffee
13:20 – 13:30 Quartz Matrix. Digitalizare în industrie
13:30 – 14:05 Evoluția prețurilor la energie, gaz, combustibili și nevoia de eficiență energetică, Dumitru Chisăliță, Asociația Energia Inteligentă
14:05 – 14:45 QLEAP ENEF & QLEAP KMR. Soluții de eficiență energetică și performanță a echipamentelor
14:45 – 15:00 Coffee break
15:00 – 15:20 Studii de caz. Brașov – Companie din domeniul automotive. Cluj-Napoca –ETEX Building Performance 
15:20 – 16:00  Hands-on technology & Q&A