De ce iubiți Quartz Matrix?

De Dragobete, ne-am provocat colegii să ne spună de ce iubesc ei Quartz Matrix și ce amintiri s-au adunat de-a lungul timpului în compania noastră. Am primit numeroase declarații către Quartz Matrix pe care le-am adăugat spre păstrare în cufărul nostru cu aminitiri. Cele mai emoționante mesaje au fost premiate cu mici bucurii dulci.
Vă prezentăm o parte din emoțiile colegilor noștri: 
❤ “Simply the best 😊, better then all the rest. Quartz Matrix are un „suflet” special, pe care nu l-am mai regăsit în alte locuri, o vibrație aparte data de noi toți, QM-erii. De asta iubesc Quartz Matrix, pentru că e altfel, e special și diferit.”

❤ “Îmi plac la Quartz Matrix provocările zilnice, amalgamul de informații noi ce apar zilnic, oamenii din diverse domenii pe care îi întâlnesc, fabricile pe care le văd.”

❤ “De ce iubesc eu Quartz Matrix? Pentru că, indiferent de departamentul în care am fost, mi-a scos în cale colegi care mi-au devenit prieteni. Prieteni în fața cărora pot fi eu însămi, pot să îmi deschid sufletul fără să mă simt judecată și alături de care am parte de momente numai bune de păstrat în inimă.”
 
❤ “Am cunoscut oameni frumoși, diferiți, buni, toate caracterele și tot atâtea personalități diferite care m-au format ca om, practic am crescut in Quartz. (…) Sunt multe de spus dar pot să spun cu mâna pe inima ca iubesc familia Quartz Matrix.