Compania Quartz Matrix obține media 9,80 din partea clienților de audit energetic industrial

La fel cum s-a întâmplat și în anul precedent, rezultatele privind gradul de satisfacție al clienților de audit energetic industrial realizat de compania Quartz Matrix în anul 2018 este la un nivel excelent. Media aritmetică obținută în urma răspunsurilor tuturor clienților la chestionarul de feedback reglementat de ANRE este de 9,80. Scopul chestionarului a fost aflarea gradului de satisfacție al auditurilor energetice industriale realizate în 2018 de divizia de Eficiență energetică a companiei Quartz Matrix.

Inginerii energeticieni autorizați ANRE din echipa Senys au realizat pe parcursul anului trecut audituri energetice industriale la un nivel de excepție, apreciate corespunzător de clienții care au beneficiat de pe urma acestora. Experții Quartz Matrix au realizat bilanțuri electroenergetice, bilanțuri termoenergetice și bilanțuri energetice complexe.

Echipa de audit a companiei deține următoarele autorizații: ANRE nr. 83/20014 clasa II complex, ANRE clasa I complex, clasa I electroenergetic (nr. 460/2014, 461/2014 și nr. 459/2014), ANRE cu gradele II A, II B și III B. De-a lungul ultimilor ani, departamentul de Eficiență energetică Senys a realizat peste 300 de audituri energetice industriale la nivel național pentru clienți din mediul industrial.

Conform legii nr. 160/2016, orice operator economic care consumă anual o cantitate de energie de peste 1.000 TEP are obligația de a efectua o dată la 4 ani un audit energetic industrial pe un contur de consum energetic de minim 50%. În cazul în care consumul anual de energie este mai mic de 1.000 TEP și operatorul economic nu este IMM, există obligativitatea realizării unui audit energetic industrial o dată la 4 ani pe un contur de consum reprezentativ.

Aflați mai multe despre modul în care echipa Quartz Matrix se implică în realizarea eficientă a bilanțurilor în pagina dedicată descrierii unui audit energetic industrial și nu ezitați să ne contactați pentru orice informație legată de soluții și servicii de eficiență energetică.