Am obținut premiul Best Edge Solutions Provider

Partenerul nostru APC by Schneider Electric ne-a acordat premiul “Best Edge Solutions Provider”, având în vedere rezultatele obținute împreună anul trecut. 

Anul 2022 a fost unul de referință în parteneriatul nostru, implementând împreună 10 proiecte mari în industria de producție, servicii și utilități în ceea ce privește infrastructura Data Center, UPS-uri industriale și softuri de monitorizare a parametrilor tehnici de la distanță. 
Suntem mândri că ne aflăm în TOP  3 parteneri Elite APC by Schneider Electric în România, având în spate o gamă vastă de certificări tehnice și vânzări de top pe gamele din portofoliu: IT Solution Provider, Edge Software & Digital Services, Industrial Secure Power, Software, Data Center, IT Power, Cooling.

Premiul ”Edge Provider” face trimitere la conceptul de edge computing, ce devine din ce în ce mai important pe măsură ce companiile trec prin transformarea digitală. Cei de la APC Schneider by Electric folosesc tehnologia pentru a îmbunătăți experiențele clienților și pentru a eficientiza operațiunile, creând noi oportunități de afaceri pentru furnizorii de soluții IT.