Am lansat noul site al diviziei IT&C – www.norsit.ro

NORSIT reprezintă nucleul soluțiilor tehnologice IT&C prin care vă oferim un întreg spectru de servicii informatice, de la consultanța și proiectarea soluțiilor IT&C și securitate cibernetică până la implementarea, administrarea și mentenanța acestora. Instalăm și integrăm platforme hardware și software, furnizăm servicii de securitate cibernetică și servicii cloud din Data Center-ul propriu.

Ceea ce urmărim, cu maximă atenție, este să eliminăm downtime-ul. Cu alte cuvinte, suntem foarte atenți ca întreruperile să tindă spre zero în procesele din compania dumneavoastră prin utilizarea prevenției și predicției în soluțiile oferite. Suntem pionieri în IoT și Industry 4.0, în România, implementând încă de acum 7 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată.

„Noul site al diviziei IT&C – NORSIT înseamnă răspunsul echipei Quartz Matrix la cerințele actuale ale clienților în ceea ce privește siguranța și dezvoltarea afacerilor, bazându-ne pe noile tehnologii hardware și software. Soluțiile și serviciile pe care le asigurăm privind securitatea cibernetică, Internet of Things pentru mediul industrial (IIoT), cât și serviciile de administrare și mentenanță IT&C, sunt elemente care conduc la competitivitate, dezvoltare și productivitate pentru clienții noștri, iar echipa Quartz Matrix este pregătită să le ofere la cele mai înalte standarde.”

Vă invităm să navigați în www.norsit.ro și să descoperiți portofoliul nostru de soluții și servicii, portofoliu consolidat și rezultat în cei 24 de ani de experiență în IT&C.

IT&C – NORSIT

  • servicii informatice
  • consultanță și proiectare
  • securitate cibernetică
  • implementare, administrare și mentenanță

norsit-it&C