Quartz Matrix la IEAS 2018

În perioada 18-20 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc evenimentul IEAS – International Electric & Automation Show 2018, în cadrul căruia sunt prezentate soluții inovative în domenii de tehnologie avansată, energie și automatizări.

Compania Quartz Matrix a fost prezentă cu demonstrații live pentru soluții proprii și tehnologii ale partenerilor industriali. 

 

La IEAS am arătat modul în care sistemul pentru managementul mentenanței KMR integrat cu senzori vă ajută să obțineți performanță în managementul mentenanței, cum puteți obține eficiență energetică prin utilizarea sistemului de monitorizare a consumurilor energetice e-Net, cum calculatoarele și dispozitivele industriale Kontron se ocupă de procesele de producție și vă ajută să le controlați, cum toate datele companiei și cele de producție sunt sigure în era atacurilor cibernetice, protejate de Cisco, liderul mondial în securitate cibernetică pentru industrie.

Vizitatorii au discutat față în față cu reprezentanții Quartz Matrix, Cisco și Kontron despre soluții potrivite pentru Industry 4.0.