Quartz Matrix prezintă la Dell Technologies Forum soluții pentru orașe digitale

Transformarea digitală reprezintă un subiect care nu mai poate fi evitat. Aceasta se întâmplă chiar acum pe fiecare segment de business, fie că este cel industrial sau office, fie că este vorba despre sectorul privat sau cel public. Dell Technologies Forum este un eveniment care își propune să adune soluțiii și strategii de digitalizare într-un singur loc, oferind șansa atât companiilor, cât și autorităților cu putere decizională să descopere și să testeze metode de îmbunătățire și eficientizare a proceselor zilnice prin utilizarea într-un mod integrat a tehnologiilor viitorului. Dell Technologies Forum va avea loc joi, 3 octombrie 2019, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, participarea fiind gratuită.

dell-technologies-forum

Orașul digital în viziunea Quartz Matrix

Mai mult de jumătate din populația României (56,4% – conform unui studiu realizat în 2018 de INSSE) locuiește în zone urbane, iar numărul orășenilor este în continuă creștere. Această situație generează presiuni legate de calitatea mediului și de infrastructură, în timp ce rezidenții cer autorităților să le asigure o mai bună calitate a vieții, la un cost  sustenabil. Sunt provocări cărora orașele le pot face față cu ajutorul tehnologiilor inteligente, care transformă așezările urbane în adevărate orașe digitale.

Un studiu efectuat la nivel mondial, în 2018, de McKinsey Global Institute (MGI) a demonstrat efectele benefice ale trecerii la nivelul de smart city – reducerea consumului de resurse energetice, scăderea infracționalității ori creșterea calității vieții sunt doar câteva dintre acestea. Este ceea ce își propune Quartz Matrix să realizeze în România prin soluțiile și sistemele oferite. În viziunea noastră, un oraș digital este un oraș mai eficient, un oraș mai sigur, un oraș mai bine informat, un oraș mai bine educat, un oraș mai sănătos, un oraș mai organizat, un oraș conectat. În concluzie, un oraș cu o calitate mai bună a vieții.

Fiecare cetățean este parte a orașului în care locuiește.
Noi avem grijă de fiecare parte din orașul tău.

orasul-digital-viziune-quartz-matrix

Soluțiile Quartz Matrix pentru digitalizarea orașelor din România

La Quartz Matrix, acordăm atenție și soluțiilor pentru creșterea calității vieții și siguranței cetățenilor. Ajutăm orașele din România să își valorifice punctele forte pe care le au și să genereze noi avantaje competitive. Dintre soluțiile concrete pe care le propunem pentru atingerea obiectivelor strategice de dezvoltare durabilă ale fiecărui oraș, vă invităm să descoperiți la Dell Technologies Forum detalii despre:

  • e-Net – soluție pentru monitorizarea consumurilor energetice și reducerea pierderilor
  • Prisma Matrix – soluție de tip Digital Signage pentru afișaj în spații publice
  • LearningON – platformă e-Learning pentru învățământ la distanță
  • DigiTrafic – sistem de analiză video pentru spații publice
  • KMR (Keep the Machine Running) – sistem pentru managementul mentenanței echipamentelor și utilajelor
  • Servicii avansate de suport IT Norsit – comunicații wireless – acces la internet prin Wi-Fi în orice loc din oraș

Pentru mai multe detalii, consultați broșura Orașul Digital în viziunea Quartz Matrix.

Informații despre participarea la eveniment se regăsec și în comunicatul de presă.