Participam la Conferinta “2016 International Conference and Exposition on Electrical and Power Engineering”

In perioada 20-22 octombrie 2016 are loc la Iasi a 9-a editie a conferintei internationale “International Conference and Exposition on Electrical and Power Engineering”, organizata de Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata impreuna cu Asociatia SETIS. Aceasta conferinta este un eveniment important pentru comunitatea de inginerie electrica si atrage la fiecare editie public national si international din zona academica si industriala.

La editia de anul acesta, colegii nostri din cadrul departamentului cercetare dezvoltare – Laura Davlea si Bogdan Teoodorescu – vor fi prezenti cu lucrarea proprie pe tema “A Neuro-Fuzzy Algorithm for Middle-Term Load Forecasting”. Lucrarea prezinta o metoda de previzionare a consumurilor de energie destinata consumatorilor industriali care prezinta doua tipuri de consumuri in reteaua de distributie: consumuri legate de controlul climei si consumuri legate de productie. Modelul de previzionare utilizeaza o retea adaptiva neuro-fuzzy.
Lucrarea va fi expusa pe perioada celor trei zile ale conferintei si va invitam sa o descoperiti. Mai multe detalii despre conferinta puteti citi aici.