O echipă de 10 alergători ai Quartz Matrix participă la Cros pentru Școli Iași

Pe 9 aprilie, la Stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, se va desfasura evenimentul Cros pentru scoli, in care alergatori binevoitori isi vor pune picioarele la treaba cu scopul de a strange fonduri pentru imbunatatirea mediului scolar iesean. 

Echipa de alergatori-campioni ai Quartz Matrix, QM Runners, va lua cu asalt pista de alergare din Copou. Acestia vor fugi in gasca, vor avea tricouri personalizate si se vor distra in acelasi timp, totul pentru o cauza nobila – strangerea de fonduri pentru proiectul Stiintescu, care isi propune sa le dea sansa tinerilor cu potential din Iasi sa descopere moduri inteligente de a reinventa orasul. Fondul Stiintescu intentioneaza sa adune 80.000 de lei prin care sa finanteze intre 5 si 12 proiecte pentru elevii claselor VII-XII care sa-i transforme pe acestia din simpli elevi in inovatori in matematica, fizica, informatica si tehnologie.

Cei 10 membri ai super-echipei QM Runners si-au propus sa stranga suma de 2.000 lei pentru Fondul Stiintescu. Daca vrei sa devii unul dintre sustinatorii acestei cauze poti oferi o donatie de minim 15 lei pentru a contribui la reusita alergatorilor si, implicit, a proiectului sustinut: http://bit.ly/QM-Runners. Ne pregatim sa alergam exemplar pentru elevii vizionari. Te invitam sa ne fii alaturi!