Oportunități de cariere

în mediul business-to-business

Inginer dezvoltare software

Descrierea postului:

 Obiectivul postului este dezvoltarea si intretinerea aplicatiilor de tip web interne si cele pentru clientii companiei. Cautam un coleg motivat, tolerant, open-minded, dornic sa tina pasul te tehnologia moderna, vesel (dar responsabil), creativ, dispus sa puna umarul la crearea/intretinerea unor proiecte care aduc plus valoare oamenilor care le utilizeaza. 

Una din aplicatiile companiei in curs de dezvoltare este o aplicatie software destinata managementului activitatii de mentenanta a echipamentelor dintr-o fabrica, companie, cladire de birouri etc. Rolul principal al aplicatiei este acela de a organiza eficient intreaga activitate de mentenanta si de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activitatilor si costurilor asociate mentenantei. Printre caracteristicile/functionalitatile acesteia se numara: managementul echipamentelor, managementul materialelor, managementul reviziilor/interventiilor, rapoarte, alarme, etc.

O alta aplicatie in curs de dezvoltare este un sistem care integreaza echipamente hardware si software, capabile sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate într-un anumit moment într-un spatiu supus monitorizarii. Aceste analize fundamentate statistic sunt grupate în rapoarte detaliate legate de traficul de persoane, constituind astfel instrumente esentiale în activitatea managementului modern. 

Pe langa implementarea efectiva a functionalitatilor in cadrul proiectelor, ai oportunitatea de a relationa direct cu clientii companiei, de a capta feedback-ul venit de la acestia si de a explora oportunitatile noi de dezvoltare. Vei invata, dezvolta, integra si intretine diferite aplicatii web, relationand in acelasi timp si cu echipa de marketing si/sau de design pentru a obtine mereu rezultatul cel mai bun.

 

Care sunt cerintele acestei functii?

 • Studii superioare;
 • Cunostinte de baza in OOP;
 • Familiarizat cu tehnologiile Microsoft .NET in domeniul dezvoltarii de aplicatii web (ASP.NET, C#, ASP.NET MVC etc);
 • Capacitate de a lucra independent si in echipa;
 • Cunostinte operationale de limba engleza;
 • Capacitate si dorinta de invatare si perfectionare permanente;
 • Este bine-venita experienta in domeniu, insa nu este un criteriu absolut necesar;
 • Constituie un avantaj cunoasterea tehnologiilor open source pentru dezvoltarea de aplicatii web: PHP, MySQL, CSS3, HTML5, JavaScript, jQuery, Bootstrap etc.

In schimb iti putem oferi:

 • Salariu motivant pe masura performantelor
 • Posibilitati de evolutie profesionala deosebite reale cu plan de cariera personalizat
 • Plan de training si pregatire profesionala, acces la programe de training si documentatie de la cele mai  importante companii de pe plan mondial.
 • Atmosfera de lucru placuta, intr-un mediu cu resurse de inalt nivel.
 • Suport tehnic si echipa software tanara si competenta.

Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa autonoma si vrei libertate pentru ideile tale profesionale, dar dovedesti flexibilitate considerand si puncte diferite de vedere, atunci este momentul sa aplici acum la acest job.informații comerciale cu potențial interes pentru mine, despre produsele, soluțiile și serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratia privind confidentialitatea datelor. În baza acestui acord voi primi informări și materiale promoționale până la solicitarea mea de dezabonare.