Oportunități de cariere

în mediul business-to-business

Inginer dezvoltare aplicații Web

Ești pasionat de programare? Ești open-minded și îți place să ții pasul cu tehnologia modernă?

Descrierea postului:

Obiectivul postului este dezvoltarea și întreținerea aplicațiilor de tip web interne și cele pentru clienții companiei. Căutăm un coleg motivat, tolerant, open-minded, dornic să țină pasul cu tehnologia modernă, vesel (dar responsabil), creativ, dispus să pună umărul la crearea/ întreținerea unor proiecte care aduc plus valoare oamenilor care le utilizează.

Una din aplicațiile companiei în curs de dezvoltare din echipa căreia vei face parte este o aplicație software destinată managementului activității de mentenanță a echipamentelor dintr-o fabrică, companie, clădire de birouri etc. Rolul principal al aplicației este acela de a organiza eficient întreaga activitate de mentenanță și de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activităților și costurilor asociate mentenanței. Printre caracteristicile/ funcționalitățile acesteia se numară: managementul echipamentelor, managementul materialelor, managementul reviziilor/ intervențiilor, rapoarte, alarme etc.

O altă aplicație în curs de dezvoltare este un sistem complet, care integrează echipamente hardware și software, capabile să contorizeze cu o acuratețe de peste 96% numărul persoanelor aflate într-un anumit moment într-un spatiu supus monitorizarii. Aceste analize fundamentate statistic sunt grupate în rapoarte detaliate legate de traficul de persoane, constituind astfel instrumente esențiale în activitatea managementului modern.

Pe lângă implementarea efectivă a funcționalităților în cadrul proiectelor, ai oportunitatea de a relaționa direct cu clienții companiei, de a capta feedback-ul venit de la aceștia și de a explora oportunitățile noi de dezvoltare. Vei învăța, dezvolta, integra și întreține diferite aplicații web relaționând în același timp și cu echipa de marketing și/sau de design pentru a obține mereu rezultatul cel mai bun.

Care sunt cerințele acestei funcții?

– Studii superioare

– Cunoștințe de bază în OOP

– Familiarizat cu tehnologiile Open Source în domeniul dezvoltării de aplicații web (PHP, MySQL, CSS3, HTML5, JavaScript, jQuery, Bootstrap etc)

– Capacitate de a lucra independent și în echipă

– Cunoaște operațional limba engleză

– Capacitate și dorința de învățare și perfecționare permanente

– Ar fi bine-venită și o experiența în domeniu, însă nu este un criteriu absolut necesar

– Constituie un avantaj cunoașterea tehnologiilor Microsoft: ASP.NET, C#, ASP.NET MVC

– Constituie un avantaj cunoașterea unor platforme precum: Moodle, Prestashop, Drupal

În schimb, îți putem oferi:

– Salariu motivant pe măsura performanțelor

– Posibilități de evoluție profesională; plan de carieră personalizat

– Plan de training și pregătire profesională, acces la programe de training și documentație de la cele mai importante companii de pe plan mondial

– Atmosferă de lucru placută, într-un mediu cu resurse de înalt nivel

– Suport tehnic și echipă software tânără și competentă

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă autonomă și vrei libertate pentru ideile tale profesionale, atunci este momentul să aplici acum și să trimiți CV-ul.informații comerciale cu potențial interes pentru mine, despre produsele, soluțiile și serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratia privind confidentialitatea datelor. În baza acestui acord voi primi informări și materiale promoționale până la solicitarea mea de dezabonare.