QUARTZ MATRIX ESTE CENTRU DE TESTARE AUTORIZAT ÎN IAȘI PENTRU OBȚINEREA DE CERTIFICĂRI IT

 

Știm cât de importantă este dezvoltarea personală și înțelegem cât de mult poate influența cariera o certificare în domeniul IT. Cum Iașul este unul dintre cele mai importante centre IT din România, am făcut demersurile necesare pentru a oferi tuturor celor care doresc să își demonstreze competențele în această zonă șansa de a obține chiar în orașul în care își desfășoară activitatea o certificare profesională, valabilă oriunde în lume.

Astfel, am devenit parte din cele mai importante rețele de centre de testare de la nivel mondial: Pearson VUE, Kryterion și Prometric. Suntem centru de testare autorizat de către toate cele trei entități și oferim posibilitatea de a susține examene pentru obținerea de certificări Microsoft, CompTIA, Cisco, Oracle, VMware, Google, Linux și multe altele.

În fiecare zi, mii de examene sunt susținute în centrele de testare de pe tot globul în modul cel mai sigur și mai eficient. Ieși și tu în evidență! Programează-te pentru un examen chiar acum.

 

În această perioadă, centrul nostru de testare autorizat este deschis cu respectarea regulilor de păstrare a distanței de 1.5 metri, dezinfectarea mâinilor la intrare și purtarea obligatorie a măștii. Vă așteptăm să susțineți examenul pentru certificarea IT în condiții de siguranță!