Diviziile Quartz Matrix
Nortics NetDeTek Senys CounTek NextClass

Quartz Matrix
romana       In Romana   In Engleza      

Newsletter
R&D
Compania Quartz Matrix are in componenta sa un departament de Cercetare - Dezvoltare ce este in continua cautare de solutii inovatoare, menite sa faciliteze activitatea clientilor nostri.
Misiunea departamentului de Cercetare - Dezvoltare este: "utilizarea creativa a competentelor umane si a resurselor materiale pentru dezvoltarea de tehnologii si produse hardware si software, pe directiile prioritare de dezvoltare regionala si nationala; utilizarea tehnologiilor electronice, de comunicatii si software pentru a oferi solutii care sa aduca valoare concreta in utilizare".
 
Pentru a perfectiona atat aspectul stiintific cat si cel comercial, departamentul este orientat pe trei directii:
 
1. Cercetare aplicata - realizarea de produse, tehnologii si solutii de eficienta energetica, monitorizare si control pentru procese industriale, monitorizare si control parametri de mediu si comunicatii de date pe arii extinse.
 
2. Dezvoltarea tehnologica - combinarea tehnologiilor hardware si software pentru realizarea de produse bazate pe tehnologii electronice performante (logica programata, sisteme multiprocesor, software embedded modular), cu scopul amplificarii performantei si reducerea costurilor.
 
3. Transferul si colaborarea tehnologica - parteneriate cu companii de renume si institutii academice atat nationale cat si internationale, pentru crearea unor solutii performante pentru mediul comercial, industrial si educational.
 
 
Prin experienta acumulata, departamentul de cercetare-dezvoltare al Quartz Matrix a dezvoltat solutii proprii, cunoscute sub urmatoarele branduri:
 
Eforturile departamentului de Cercetare - Dezvoltare au fost recunoscute in cadrul salonului "Fabricat in Romania" - editia 2002 prin acordarea premiului de Excelenta in Economie "Marca de Aur", pentru software-ul Laboratorului Fonetic Digital Prolang®.
 
Pe data de 11 iunie 2008 compania Quartz Matrix a fost recomandata pentru atestare de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii privind capacitatea de desfasurare a activitatii de cercetare-dezvoltare. In urma evaluarii pe baza unor criterii precum: atestarea personalului, articole in publicatii listate international si proiecte dezvoltate, Quartz Matrix a obtinut un punctaj de exceptie de 43,75 de puncte (baremul de atestare este de 10 puncte).
Pentru detalii suplimentare referitoare la departamentul de Cercetare - Dezvoltare, va propunem sa studiati raportul de autoevaluare al companiei Quartz Matrix.
Quartz Matrix - Divizia IT&C Quartz Matrix - Divizia NetDeTek Quartz Matrix - Divizia CounTek Quartz Matrix - Divizia NextClass Quartz Matrix - Divizia Senys
Print Bookmark Trimite pe email
Ecotic
Copyright © Quartz Matrix. Toate drepturile rezervate
QM - Facebook QM - Blog QM - Twitter QM - YouTube